Kvällspromenad med pussgurkan | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Kvällspromenad med pussgurkan

Inlägget innehåller adlinks/annonslänkar.

Igår tog vi en promenad innan middagen. Skönt. Att komma ut på promenad hela familjen. Nate älskar att sitta i vagnen och kolla sig omkring (så länge jag inte pratar med honom för då kommer han på att han nog hellre vill vara med mig) och Chloe får springa omkring med balanscykeln och röja innan läggdags.

Jag bad Ciaran ta kort på mig för jag ville visa mina vita byxor som jag ÄLSKAR (dom är från Only men jag hittar dom inte längre. Här är ett par liknande!). Dom är nämligen väldigt snygga men känns som mjukisbyxor, vilket är exakt den sorts kläder jag är ute efter just nu. Snygga hemmakläder. Man kan tycka det är dumt med vita byxor men jag sket i att vara praktiskt och tänkte att håller byxorna bara en vecka så får det vara värt det. Det har det varit, värda byxor. Mums.

Men i alla fall. Chloe ville vara med på bild. Gullmunken.

Regnjacka från Tretorn, skor från Adidas och tröjan har jag köpt på Penneys (Irlands Primark).

Chloe är så himla gullig och rolig just nu, och känns lite lugnare på något sätt.. jag ska återkomma till just den biten senare – nu ska jag dricka kaffe och slänga ut barnen i trädgården. Idag är det nämligen sol även hos oss! Jippie!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Fina ni är! Och fint med bilder på mamman i familjen, märker det här hemma iaf, att jag bara fotar och aldrig är med på korten själv!

  1. Angelica
   Angelica

   Taack! Eller hur! jag har börjat försöka bli bättre på att räcka över kameran till min man så att mina barn inte undrar vars deras mamma var när de växte upp. haha

Annons
stats