Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Långkok

Idag har varit en riktig helgdag. Vi har bara myst omkring här hemma. Städat lite, lekt, vilat och lagat mat. Jag satte på en gryta med köttbitar medan Nate sov ute i vagnen och Ciaran och Chloe var ute och cyklade. Den kokade sen hela eftermiddagen och föll isär när det var dags att äta. Så himla gott, och enkelt. Jag hittade även havregrädde på hälsokostbutiken här i Shannon härom dagen (alltså oddsen på den) så vi kunde till och med kräma till den med grädde! (Jag använde mig av detta recept)

19F5F9BB-1CCF-493B-B487-BF748C6764A3

Som den orutinerade bloggaren jag är tog jag ingen bild på maten när den var klar. Jag passade nämligen på att äta i lugn och ro eftersom Nate sov en stund på soffan. Efter middagen spelade vi ballong-spelet med Chloe och jag fick en glimt av hur mysiga helgkvällar vi kommer ha när barnen blir större och vi kan spela spel och kolla på melodifestivalen tillsammans.

En härlig dag. Nu står jag och gungar Nate i bärsjalen, han är täppt och gnällig och röd om kinderna. Jag vet inte om det är allergi eller förkylning eller tänder. Eller alla tre.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats