Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Lillpigans rum – details

Sakta men säkert får jag iordning Chloe’s rum. Det är inte bråttom, hon ska inte flytta in där än på ett tag, men det är mysigt att få ordna i ett bebisrum. Just nu är jag dock i valet och kvalet hur jag ska göra med bokhyllor. Jag har köpt tavellister som jag ska sätta upp och ha böcker på, men det är inte jättemycket väggyta i Chloe’s rum. Vi får se, men böckerna måste få sin plats innan hon börjar bli intresserad av att läsa. Jag längtar så tills vi kan börja läsa böcker tillsammans! Jag älskar att läsa och har alltid gjort och jag hoppas att Chloe också får uppleva hur fantastiskt det är att läsa böcker. Jag kommer endast läsa på svenska för henne, så vi måste verkligen börja hamstra svenska böcker inför framtiden!

DSC_2328

Mössan har Chloe’s aahka (mormor) sytt och tröjan har hennes maadteraahka (gammelmormor) stickat.

DSC_2333

Fuskblomma och ett par Adidas hon fått av sin Jyööne (morbror)

DSC_2334

Tavlan har min tjidtjie gjort till Chloe, tossorna har hon fått av moster Therese med familj, de små skorna av sin kompis Alfred i Sverige och lådorna har jag köpt på IKEA

DSC_2329

Ovanför skötbordet har vi en hylla med dopljuset, lite gosedjur och två kånken som hon fick i doppresent. Jag brukar skifta vad vi har på den hyllan, som sagt är rummet work in progress.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats