Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Lite av en skit-dag

Idag har varit en lite upp-och-ner-dag. Jag tror jag vaknade på fel sida, och vädret speglade mitt schizofrena humör perfekt. Vi gick till läkaren (crazy which doctor som vi väljer att kalla honom) för lillpigans andra vaccinering men de hade tagit fel på dag och skrivit upp oss för imorrn istället så vi fick vackert gå hem. Som tur är så ligger läkarens mottagning bara på andra sidan gatan så vi behövde inte gå speciellt långt. Vi bestämde oss för att ta en promenad så Chloe fick sova (hon är ju sämst på att sova dagtid) och handla på vägen hem, under den timmen vi var iväg så sken solen och det regnade – från klarblå himmel. Det blåste även halv storm emellanåt och när vi gick hem hade jag packat in regnskyddet till vagnen och min regnjacka under alla varor.. Nej det har inte varit min dag idag. Det var så illa så C tvingade mig att köpa choklad, som jag hetsåt på vägen hem från affären. Om jag kände mig bättre? Lite kanske. Mycket för att jag har en sån fantastisk fästman som alltid får mig att skratta när jag egentligen inte vill det.

Nu sover vår prinsessa och jag ska äta upp den andra chokladkakan vi köpte. Ni vet jojo-bantare? Jag går också på en jojo-diet. Varannan dag är jag nyttig och tränar och varannan dag hetsäter jag choklad. Jaja, jag går i alla fall inte upp i vikt! Eller ner. Skitsamma.

Vad tycker ni om min nya header förresten? Yay eller nej?

DSC_0072

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats