Lite balans - just nu. | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Lite balans – just nu.

Hej och god morgon! Idag gjorde jag inte om gårdagens misstag och skippade morgonkaffet – jag fick så ont i huvudet och var ingen solstråle direkt. Tyvärr är kaffefiltret slut så det fick bli en kaffe-ampull från kaffemaskinen. Tur att den också gör gott kaffe (dock inte lika gott som mocca mastern)!

Nate har precis somnat här bredvid mig och Chloe tittar på Pippi på nedervåningen. Jag fick väcka henne imorse (Chloe, inte Pippi) när jag och Nate hade varit vaken en lång stund och ville gå ner och äta frukost. Hon somnade som en stock strax innan 20.00 och sov hela natten till 7.30 när vi kom in till hennes rum. Vilken förändring jämfört med typ, alla tidigare nätter i hennes liv. Kanske har saker och ting börjat stabilisera sig här hemma hos oss. Lillebror är inget nytt längre, hon är större och det är nästan sommar så vi kan vara ute och gunga och cykla och klättra iaf halva dagarna.

Och tvätta fönster.

Ja, vi är på en bra plats nu helt enkelt. Det känns härligt. Nu väntar vi bara på den där sommaren som prick alla jag känner har fått – förutom vi i Irland.

update: såklart vaknade Nate efter 10 minuter och nu är jag skitirriterad. Typiskt också. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats