Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Lite från de senaste dagarna

så är ännu en vecka förbio ch det är söndag igen. Ciaran har varit ledig några dagar så han har fortsatt måla köket (som är en röra just nu med saker överallt, damm och hundhår) medan jag har försökt roa Chloe så gott det bara går. Köket är inte bara stökigt utan även tomt på mat, så det var tur att vi igår var bjudna på en väns sons “First communion”. Festen höll såklart hus i en pub, med mat och dryck och massa människor som Chloe sprang omkring mellan. Det var även en tre-veckors bebis där som Chloe pussade och klappade på huvudet och kittlade under fötterna och jag grät nästan när jag tänkte på att se henne med vår bebis i sommar. Det blir fint.

 

IMG_3855

 

Men innan det var vi och köpte en ny tv. Ciaran hade fått för sig att vi minnsan behövde en till vårt nya vardagsrum. Jag tyckte det kändes onödigt men så här i efterhand är det helt underbart att ha en stor tv som har netflix och Spotify ett klick bort och är kurvad och alldeles… fin? I alla fall så är det en fröjd att titta på homeland på kvällarna nu när jag faktiskt ser allt lite bättre.

 

IMG_3844

 

Och idag ska vi bara ta det lugnt och vila. Chloe är lite förkyld, Ciaran är JÄTTEförkyld och jag är jättegravid och behöver vila ben och rygg och mage. Det är tråkigt och jobbigt och jag sörjer lite att vi inte har någon familj i närheten som kan komma och leka en stund med Chloe och öva att cykla och gå till lekparken med henne. Men det är bara dom här tre månaderna nu, sen är bebisen här och jag tror inte att Chloe kommer att ta skada av lite för mycket tv, yoghurt och inne-tid i längden. Tillslut så kommer det ju ett syskon, och det är ju det finaste man kan få.

 

IMG_3831

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats