Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Lördag, bakning och antibiotika.

Idag är det h e l g men det känns inte helt som det eftersom Ciaran gick på sitt pass idag. Barnen valde att vakna skit-tidigt och det är ju inte deras fel att jag gick och la mig sent igår men jag har varit trött idag. Det var dock så trevligt att laga middag (renentrecote, krossad potatis i ugn, whiskeysås och sallad) och efterrätt (vit chokladmousse med hallonkräm) och sitta och dricka vin tillsammans med min man. Det är inte ofta vi äter när barnen har somnat men ibland får vi till det. Det känns som att vi måste försöka tanka många sådans kvällar nu innan jag och barnen åker till Sverige..

i alla fall har jag och barnen bara tagit det lugnt idag. Kollat på film, lekt med tågbanan, varit ute, stekt pannkakor, lekt kull, målat och bakat chokladbollar. Det var ju trots allt chokladbollens dag idag!

Jag minns inte om jag sa det men jag var till läkaren med Nate i förrgår och fick antibiotika för hans Chest cold (jag vet inte vad det heter på svenska) och idag känns det som att humöret har vänt! Han är inte alls lika ansträngd i andningen och är gladare och sover bättre. Tack och lov för mediciner hörni.

Det är verkligen så praktiskt med en egen fotograf!

Nu sover barnen, det är så enkelt att natta dom nu för tiden. Vi har fått en in bra rutin, hittat en bra tid som funkar får båda och dom somnar snabbt i sina egna sängar medan jag sitter på en sitt-dyna jag köpte på Söstrene Grene igår under min shoppingtur. Det känns så skönt, dom börjar bli stora nu, mina bebisar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats