Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Lucka nummer 24: ”Vad julen betyder för mig”

Sista luckan i kajsons julkalender och jag har inte missat en dag! Så ignorera att denna luckan kommer upp efter tolvslaget för det är exakt det julen betyder för mig. Att umgås med familjen. Den betyder god mat, sällskapsspel, tid för vila och tid för att läs en bok. Dricka glögg. Äta pepparkakor. Åka pulka.

I år var det första gången som Chloe liksom, förstod vad som hände. Att hon fick öppna allas paket var det finaste dom kunde göra för mig och jag har verkligen haft en fin dag. Gnistrande ängar och (relativt) glada barn. Så god mat, fina paket och prat med min familj. I huset i år har vi haft fyra generationer Andersson. Den äldsta på 81 år och den yngsta på 5 månader. Det kändes fint, min son i aahkas famn.

 

God jul, det har jag haft. Imorgon kommer kusinerna och det ska bli så roligt att få se Chloe leka med sina kusiner. Jag är så lycklig vet ni det. Fina livet, tack för hur allt blev tillslut.

081CB5E3-FD1D-42DB-9E9D-C38E0CFAC34B CB13696B-9882-4062-9889-677A8744B7DE F42A8FDF-BAE2-4AE7-BB38-5E057B0585B6

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats