Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Lucka nummer 6: ”En hörna i hemmet jag aldrig visat”

Jag har ju visat upp en del av vårt hem här i bloggen. Men eftersom vi har två barn så är det ofta stökigt, och jag brukar passa på att ta kort när det är städat.. Well, det hörn ni inte fått se alls är vår tvättstuga/hundrum/utility-room. Där har vi tvättmaskin, torktumlare och värme.. skåpet? Haha. Och hunden, han får bo där tyvärr eftersom jag är väldigt allergisk. Det är ett rätt smart rum för man kommer in i det genom köket och lekrummet och det finns en toalett där så vi slipper springa upp så fort vi ska på toa. Man kan också gå in från trädgården så vi använder den ingången när det är blött och lerigt och regnigt så slipper vi dra in smutsen rakt in i hallen.

Tanken är att vi ska hänga upp krokar på väggarna så vi kan hänga upp jackorna men vi behöver en borr till det så det har inte blivit av. Vi måste också införskaffa en skohylla. Och städa undan på bänken. Men just nu ser det alltså ut så här:

DSC_1047

Just det, vi har en frys där ute också. Det är kanon för det lilla renkött vi har och allt annat som är bra att frysa in. Så slipper det trängas i halv-frysen inne i köket. Ja som ni ser är det inte en jättehärlig plats att hänga på, men eftersom också Jack bor där är det sjukt hårigt på golvet så jag försöker att vara där inne så lite som möjligt. Men det vore ju bra om vi kunde använda den där bänken.. Och värme-skåpet är just nu öppet eftersom den inte fungerar just nu. Det upptäckte vi imorse när vi vaknade och huset var svinigt kallt. Nu förfryser jag snart fingrarna men vi hoppas att dom kan komma och fixa den idag.

Det var mitt rum. Här får ni en bonusbild på söt hund och vår skohög:

DSC_1049

 

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats