Lucka nummer 6: ” Ett beslut någon annan tog åt mig” | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Lucka nummer 6: ” Ett beslut någon annan tog åt mig”

Yvonne. Just det, min fina vän Yvonne tog ett viktigt beslut åt mig när jag velade. Jag hade träffat en härlig man en kväll i Sachsenhausen i Frankfurt. Han bjöd på öl, fick mig att skratta, var så lätt att prata med och väldigt bra på att kyssas. Tyvärr bodde han inte i Frankfurt, eller ens i Tyskland, vilket jag tyckte var oerhört tråkigt eftersom den där känslan av att han var något speciellt inte försvann när han åkte hem igen. Efter 2 veckors mejlkontakt så fick Yvonne nog av mitt tjat, letade fram en ledig helg och sa åt mig att boka en flygbiljett till Dublin.

Skriv till honom att du kommer. Och är han en galning kan du ha kul i Dublin ensam. Det blir bra, boka nu.

Och jag fnissade och undrade om det inte var jag som var G A L E N men bokade en flygbiljett och skrev att jag skulle komma första helgen i December.

Han var ingen galning. Han var den jag några år senare skulle gifta mig med. Två gånger. Inte mer än rätt att hon fick vara brudtärna på vårt bröllop. Yvonne. Tack för att du pushade mig att göra nåt så galet som att boka en flygbiljett för att träffa en man jag knappt kände. Det var ju, vid närmare eftertanke, helt sjukt gjort.

 *Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Angelica
      Angelica

      Ja det är en härlig historia vi har hihi. Haha jo men vi gifte oss först ”på papperet” här i Irland i januari 2016 och sen hade vi kyrk-bröllopet i oktober samma år. 🙂 så vi brukar skojs om att vi gift oss två gånger!

Annons
stats