Maja, min Maja. | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Maja, min Maja.

Imorse körde vi Maja till flygplatsen. Efter en vecka ska hon hem till Tromsö igen. Det har varit så underbart att ha henne här, som en bit hem. Maja som känner hela mig, från det att jag var 6 år och fram till idag har vi varit vänner. Det är skönt att ha sådana personer i ens liv. Personer som aldrig kommer svika eller se mer på en. Vänner som man kan vara sig själv med fullt ut. Som har sett en i sina värsta och bästa dagar. Vi har läst läxor tillsammans, varit på skolresor, spelat fotboll och ätit middag hos varandra. Ett tag bodde Maja hemma hos oss ibland eftersom hennes mamma… pluggade? Och behövde vara borta vissa dagar en period. Så där låg hon, på golvet i mitt ljusblåa rum på Bingtjärn, rummet jag hade valt för att jag ville vara som Malin, som hade samma rum två hus bort. Jag berättade om Raija och hennes äventyr och sen gick vi tillsammans till skolan på morgonen. Fotboll på kvällen, middag och läxor.

Vi kommer att vara vänner tills vi blir gamla. Det vet jag med 100% säkerhet och det känns skönt i hjärtat. Med Maja behöver jag inte anstränga mig, med Maja kan jag slappna av.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats