Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

MåndagtisdagonsdagtorsdagFREDAG

Åh jag har inte tid att blogga just nu! Tråkigt, jag vet, men varje “ledig” stund sitter jag och flätar skoband. Detta blir de första skobanden jag gör och jag vill verkligen att dom ska bli fina. Som tur är har jag peppande människor bakom mig som hejar på och påminner mig om att det inte behöver bli perfekt. Det är som sagt mitt allra första par!

Så med det sagt är det typ det jag gör när barnen har somnat för kvällen. Veckan har rusat förbi och det var skönt att landa i soffan framför Pippi ikväll med mina fina ungar (efter en asgod pizza-middag vi gjorde tillsammans). Det ska bli härligt med helg!

Vi har inga speciella planer men imorgon är det mys-morgon som vanligt och sen musik efter lunch. Kanske åker vi en sväng till Galway på eftermiddagen men förutom det tänkte jag baka en kaka, hoppas på fint väder och dricka kaffe på vår nya trädgårdsbänk. Vad är era planer?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

    Skoband nu blir jag nyfiken :). Har du någon bild? Det blir säkert jättebra tror jag :).
    Idag ska jag först till tippen med sonens pappa. Han ska renovera och bo i sin mormors hus (hon dog i december) och de rensar ut saker där. Sedan har jag fått “äran” att städa köksskåpen där så han kan få in sina kökssaker ;).
    Med “äran” jag ställer så klart upp på frivillig basis man ska hjälpa människor 🙂

stats