Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Mellanmål-bars.

Eftersom jag nu har slutat amma (woo, jag trodde jag skulle vara mer ledsen men det känns faktiskt väldigt bra. Vi var redo helt enkelt) så försöker jag komma på bra mat som Nate kan äta. Just nu går han fortfarande på en begränsad diet (jag också men det kan vi prata om senare) men jag ska försiktigt börja införa alla möjliga livsmedel. Han har fått smaka banan tillexempel. Han gillade det inte alls men han blev iaf inte dålig! Så idag bakade jag och barnen bars som vi kan ha som mellis.

Dom gick hem! Hos båda barnen! Jag tänker att det kan bli en bra grej att skicka med Chloe i matlådan till skolan också.

1.5 banan

1 dl havregryn

1 dl havremjöl

1 tsk krossade pumpakärnor

1 tsk olja

Lite kanel

1 tsk bakpulver

Mosa bananen och blanda i alla ingredienser, bakpulvret sist. Häll i en form med bakplåtspapper och in i ugnen på 200 grader i ca 15-20 minuter. Låt svalna och skär upp i stavar. Håller ca 2 dagar i kylskåpet.

Jag använde som sagt kanel som smaksättning men man kan nog ta vanilj eller kardemumma eller nåt annat. Och använda annat mjöl och skippa pumpakärnorna (jag tog i det för järnets skull).

Till och med jag tyckte det var gott! Haha.

Nu sover barnen och jag är ensam vuxen hemma så jag ska fortsätta kolla på The Walking Dead. Jag är på säsong 7 nu och allting är så otroligt obehagligt att jag bara måste fortsätta kolla – jag kan inte tänka på något annat! Jag ska nog poppa en skål med popcorn och bara sträcktitta ikväll. Det blir en fin fredag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats