Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Mer shopping, tänker ni nu. Japp.

Inlägget innehåller adlinks/annonslänkar.

Jag har återigen beställt hem lite kläder, det är svårt med kläder nu när jag ammar. Han äter så ofta och ibland ammar jag en gång i timmen. Då funkar det inte med kläder som är i vägen och måste av och på och upp och ner. Det ska gå snabbt och smidigt helt enkelt och jag kan inte ens ha dom enklaste tröjorna.

Han är 6 månader nu men är inte överdrivet förtjust i att jag försöker peta i han vanlig mat. igår köpte jag sådana frukt-klämmisar och gav han lite plommon-puré och så länge han fick hålla i skeden själv gick det ganska bra. Han sög också lite på en pasta-skruv och tuggade järnet på en rå morot (men det var nog mest för att det var skönt i tandköttet). Men nej, han är inte jättesugen på att få i sig någon annan föda än bröstmjölk. Speciellt inte nu när det är fler tänder på gång, då vill han ju amma ännu mer. Jag som tyckte det kändes så enkelt med mat den här gången har fått äta upp det nu. Jag antar att det är tänderna som spökar, jag får fortsätta att erbjuda olika saker för honom att äta så släpper det väl tillslut.

Det blev iaf den här tröjan, som jag redan har i vitt och använder hela tiden

BDA2ED07-82D9-438D-A3B7-EC975486E595

 och den här sport-bh.n. Det ska bli skönt att kunna ha på sig en tränings-bh och fortfarande kunna amma på beställning. För just nu är vi inte i närheten av att sluta amma, men det känns verkligen helt okej. Än så länge..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats