Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Min nya degblandare!

Efter att ha varit sugen på en degblandare i flera år (no joke) så bestämde jag i somras att det var dags att köpa en. Jag provade min mormors (som är i en klass för sig, sådana maskiner görs inte längre – tyvärr..). Så jag läste recensioner, googlade återförsäljare och rådfrågade vänner och för att göra en lång historia kort (för så kul är det kanske inte att läsa om hur det gick till när jag köpte min degblandare) så kom jag igår hem med en Kenwood kMix. Idag provade jag den och jag är väldigt nöjd! Äntligen fick jag fluffigt bröd! Mitt har alltid blivit alldeles kompakt eftersom jag inte orkar knåda degen så mycket som det behövs.

.

Något jag har varit orolig över är att jag inte kommer kunna hälla i mjölet medan den blandar men med en så stor bunke var det inga problem! Att den även var nedsatt med 70% var ju inte direkt något negativt. Nu ska det bakas här hemma! (Haha kan man BLI mer hemmafru än jag just nu haha).

En anledning till att jag vill kunna baka bröd själv (förutom det uppenbara: att det blir godare) är att vi ju äter mellanmål hemma varje dag och Chloe behöver ha med sig bra mat i sin lunchlåda. Det är så svårt, men med ett gott bröd blir iaf den biten lättare. Nästa bröd jag ska baka tänker jag ska vara formfranska! Så behöver vi inte köpa rostbröd heller!

Intressant inlägg hörni! Fast jag tycker ju uppenbarligen det, haha! Nu ska vi vänta på att Nate ska vakna sen tänkte jag packa ner några av dom där nybakade bullarna och ta med till lekparken. Om det inte börjar regna igen dvs..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats