Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Mjölkprotein, klänning och besök.

Hej! Den där mjölken jag råkade få i mig har gett oss ett trött och gnälligt barn med röda kinder, så mjölken får vi hålla uppe med ett tag till. Jag hoppas han blir bättre snabbt så vi kan prova vete, det vore kul med en god macka snart alltså..

Så bloggat har jag inte gjort, för mellan bärandet och gosandet med barnen har jag umgåtts med Sonya och hennes kille Rasmus! Dom stannar hos oss i två nätter och igår var vi inne i Limerick en stund och shoppade lite. Jag köpte tre klänningar till Chloe. Jag brukar inte göra det men hon har börjat vilja ha klänning på sig märgen dansar (dom snurrar ju så härligt runt benen då) så jag var tvungne att uppdatera garderoben lite. Vill ungen ha klänning får ungen ha klänning. Förutom i lekparken, det är inte jättepraktiskt att klättra eller åka rutschkana med kjol, faktiskt.

Idag har våra gäster åkt på turist-tur till Cliffs of Moher och jag och barnen är bara hemma. Cyklar, dammsuger, bakar, dricker kaffe och kollar på Pippi. Chloe vaknade 5.00 imorse så hon är på ett underbart humör idag. Men vad gör väl det om hundra år.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats