Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Morotslimpa och gnälligt barn

God förmiddag! 

Jag och Nate är hemma och skrotar, han är gnälligare än gnälligast så allting är lite motsträvigt. Men vi fick iväg Chloe till förskolan och sen har vi byggt torn och bakat bröd, idag blir det morotslimpor med havregryn efter det här receptet.  

sen har jag insett att jag måste tvätta mig ner till botten av tvättkorgen eftersom vi åker ill Sverige nästa vecka och det vore skönt att inte behöva börja med att låna Thessans tvättmaskin. Jag skulle även behöve leta mig fram till de varmaste kläderna barnen har eftersom det skiljer en hel del i temperatur mellan Irland och Sverige just nu. Åh, barnen kommer älska all snö! Eller, Chloe kommer älska all snö, Nate kommer förmodligen klamra sig fast vid mig i en vecka och sen kanske han vågar ställa sig på marken. Min lilla försiktiga unge.

 

Igår till exempel satt han ute i hallen på tryggt avstånd och kollade på medan en man fixade vår diskmaskin som vi fick levererad för fem dagar sedan. Nå, den är fixad nu och förhoppningsvis behöver vi inte byta ut hela rörsystemet under diskbänken. Det VR tydligen nästa steg nämligen..

Nu ropar Nate efter fåret Shaun och jag ska baka ut limporna innan det är dags att hämta Chloe på skolan. Hej så länge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats