Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

När jag träffade Kit Harington.

Jag kom hem från London i måndags kväll, efter en helt underbar lång-weekend med två kära vänner. Vi har hunnit med massor utan att stressa. Ätit god mat (kan verkligen rekommendera COYA i Mayfair, f a n t a s t i s k t god mat och kanonsevice för inte alltför mycket pengar), druckit goda drinkar (mest på The Library Bar som var mysig och dyr och sjukt svår att hitta) och pratat om allt mellan himmel och jord. Vi har promenerat 2 mil per dag, kollat på hus och druckit kaffe med KIT HARINGTON OCH ROSE LESLIE!

Ja, låt mig utveckla detta tack så mycket. Vi har alltså promenerat omkring en stund i Notting Hill och pekat ut hus vi vill bo i när vi bestämmer oss för att beställa en Kaffe och något lätt att äta på ett litet café med endast 4 bord i Notting Hill. När vi sitter utanför ingången och väntar på vår beställning går det in två personer genom dörren. Jag hinner tänka att tjejen ser bekant ut innan de försvinner in och Maja smäller till mig på låret det hårdaste hon kan och väser ”ja det är dom!” Amanda som ser min förvirring säger lugnt och sansat med upphetsning i blicken att det var dom två i i den där serien vi gillar så mycket och just pratade om – dom som var i scenen i grottan jag precis hade sett. Då klickade det till och jag förstod att det var freaking Jon Snow och Ygritte i Game of Thrones som gått in på caféet en cm från mig! strax därpå kommer kaffet och vår frukost ut och eftersom jag fått nötter på min chiayoghurt måste jag gå in för att få en ny. De kommande 5 minuterna står jag 10cm från paret medan jag lyssnar på vad de beställer och luktar på deras hår (skoja, men jag hade möjlighet!). När de vänder sig om får vi ögonkontakt och vi ler mot varandra och jag tappar nästan skålen i upphetsning över att jag nu är bästa vän med paret Harington-Leslie. Jag får en ny skål med chiayoghurt (vilken uppfinning förresten! Så sjukt gott med en tsk kardemumma i) och sen är mitt liv komplett och jag kan dö lycklig. Ni kan ju tänka er hur vårt prat gick när vi såg dom försvinna uppför gatan.

I alla fall så har vi ju gjort andra saker också, som att se insidan av Buckingham Palace, shoppat på Harrods (det kan ni skippa det var för stort. Och dyrt. Men hade goda braffles på ett av deras caféer) varit på afternoon Tea i Kensington Palace och hälsat på Harry Potter. Jag kan rekommendera allt varmt, det är något speciellt i att gå omkring där kungligheter bor och där ens favoritfilmer har spelats in.

Men höjdpunkten var att få så mycket tid med Maja och Amanda. Mina fina, smarta vänner.

 

skoja! Det var ju Jon snow och Ygritte som var helgens höjdpunkt fattar ni väl!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats