Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

När Nate ramlade ur sängen (igen)

Igår var jag och Chloe ute och städade i trädgården medan Nate låg och sov inne i vår säng. Han brukar sova där på dagarna, med kuddar runtomkring honom. De är bara farthinder dock så man måste var snabb när han vaknar. Så igår grejade vi på som vanligt och efter en stund tyckte jag att han hade sovit länge och slängde en blick på babymonitorn som har slagit av utan att säga till. Jag får panik, sätter på monitorn och hör ett illvrål från övervåningen. När jag kommer upp får jag nästan inte upp dörren eftersom han har ramlat ur sängen och krupit fram till dörren eftersom jag inte kom.

Ångesten.

Han var okej. Väldigt ledsen men blev glad snabbt när han fått kramats en stund. Lilla fina unge. Säg att jag inte är ensam om att ha varit med om det här!?

Han lekte iaf som vanligt resten av dagen.

Idag sover han middag i sin spjälsäng. Den kan han inte klättra ur. Än. Jag tror jag måste sänka den för att vara på den säkra sidan dock… det får bli eftermiddagens projekt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats