Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Nate 4 månader

Nu är han ju en bra bit över 4 månader, Nattis. Men jag tänkte likväl dokumentera det faktum att han funnits hos oss i fyra månader!

Han har fram tills att han blev fyra månader varit den gladaste lilla bebisen jag stött på. Men lagom till fyra månadersdagen fick han en tand och då blev det annat ljud i skällan! Jag hade inte en tanke på att det kunde vara tänder så här tidigt utan det var hans gåeskie (moster) som upptäckte det lilla risgrynet i underkäken. Nu är det ännu en tand på väg upp och det är gråtfest mest hela eftermiddagarna och kvällarna.

Men med det sagt: han är ju glad också! Speciellt när nån – vem som helst men HELST gåeskie – pratar med honom. Han blir alldeles sprattlig när Chloe kommer nära och skrattar högt när han blir kittlad på magen. Helst vill han vara nära mig, och sjalen funkar bra (tack och lov) och på nätterna vill han amma hela tiden men på dagarna har han inte riktigt tid med det. Jag har fortfarande inga planer på att ge honom nåt annat än bröstmjölk än men kanske jag måste börja fundera på det snart.. när vi var och vägde honom för två veckor sedan vägde han 7.28kg och var 64cm lång – stor kille! Förutom att han är lite torr och kliar sig i ansiktet så är allt perfekt med vår lille pojk. Sen en vecka tillbaka rullar han även runt åt alla håll och nu för tiden snurrar han runt så fort han blir nedlagd sen gnäller han för att han ligger på mage. Nåväl!

Så jag trodde vi kommit in i någon slags rutin men sen kom tänderna. Dock sover han BRA på nätterna, eller alltså nätterna är nätter och får han bara amma när han vill så sover han till 6-7 när Chloe vaknar.

Fin är han. Finast i världen. Vår fyramånaders.

FF0ACD48-6B46-4E67-8603-3BAC7F3BAC0C D1BDCEB3-A529-4CDD-944D-40C8FCE10D02

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats