Nate 9 månader | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Nate 9 månader

 

Jag har helt missat stackars lillebrors 8-månadersdag och får ta igen det nu med att skriva om vår 9-månaders istället (som imorgon blir 10 månader..)! Det är roligt att gå tillbaka och läsa om hur Chloe var i samma ålder som Nate, och det är ändå en del lika och en del olikt. Här kan ni läsa om när Chloe var 9 månader.

I alla fall. Nate kryper nu överallt och hur snabbt som helst. Klättrar på allt och vi måste få upp en grind i trappen och säkra eldstaden för det är såklart dit han far så fort han blir nedsatt på golvet. Han röjer på om dagarna, klättrar på sin storasyster och river ner hennes torn. Klappar händerna och vinkar. Skrattar så han kiknar när Chloe busar med honom. Men var femte minut kommer han krypande och vill kramas en stund innan han far iväg igen.

Han äter frukost, lunch, middag och kvällsmat. Lite mellanmål här och där och sen ammar han. Lite då och då på dagarna och hela nätterna. Vi ska väl ta tag i det någon gång framöver, men just nu är jag för lat för att orka med skrikiga nätter så han får väl amma på en stund till.

Han är 74 cm lång och väger nästan 10kg – han är en stor kille helt enkelt (så han är nog inte direkt hungrig när han vill amma på nätterna hehe) och det känner jag i armarna.

Han är världens gladaste, finaste lilla unge. Han gillar potatis, att kolla på människor och sin stoerre-åabpa. Älskade Nathan (Nate, Buddy, Vielle, Lällä, Buddypal) vad vi är glada att du kom till oss.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats