Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Nej ingen förändring här

Nej vi verkar inte bli friska alls här hemma. Det känns hopplöst just nu och jag vill bara att vi ska bli friska så vi kan peppa inför kommande vecka. På fredag har jag och C bokat hotell i Dublin och ska lämna lillpigan hos sin faster över natten. Chloe är ju definitivt piggare och jag tror inte det är någon fara att lämna henne trots lite hosta, men det känns inte lika roligt såklart. Och att själv åka på en härlig mini-vacay tillsammans med min man känns ju inte heller jättekul om vi båda är hostiga och alldeles fulla av huvudvärk. På måndag åker jag och Chloe till Sverige för en veckas semester också och jag måste både tvätta och packa och speciellt ladda inför den resan. Det blir 2,5h på buss till Dublin och sen två flyg med en mellanlandning på Arlanda innan vi är framme i Östersund. Det blir en tuff resa även för ett friskt team, så jag ber till Gud att vi är friska och pigga då i alla fall.

 

Så det händer inte speciellt mycket här. Jag försöker mobil-detoxa samtidigt som jag har världens huvudvärk och en snorig dotter som inte är sitt piggaste jag. Men jag hoppas att natten ska göra underverk så hörs vi imorgon om vår status. Det kan inte vara så väldigt roligt att läsa om sjukdomar hela tiden heller. Trots att det är vad andra kallar vabruari.. Min teori är att världen försöker göra sig av med dom svaga. Eller så har jag bara sett för mycket The Walking Dead på sista tiden.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats