Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Nu är veckan (äntligen) slut.

62C24999-B164-4780-998F-96273537CE5A

Jag kanske ser glad ut men dagen har varit allt annat än glad. Låt oss nöja oss med det, jag orkar inte tänka på spöregnet som kom precis när jag fått på barnen deras kläder eller hunden som sprang in och ut ur köket med leriga tassar. Istället kan vi fokusera på hur fint det var att bada en stund med Chloe på kvällen. Hur mysigt det var att läsa en bok tillsammans i vår säng innan Chloe snällt tassade in till sin säng och somnade på bara några minuter.

Nu ska jag bara få Nate att somna, och förmodligen även natta mig själv samtidigt. Sen har vi fyra dagar av familjetid framför oss. Det ska bli så himla skönt!

Förresten tänkte jag idag på hur mycket jag älskar vårt hus och nu kan jag inte minnas om jag har visat hela huset här på bloggen? Skulle det vara roligt att få se kanske ett rum per dag eller så? Vad säger ni? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats