Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Nutid och hur barnen hade det.

Jag har inget att säga just nu. Jag har spenderar hela dagen med att göra iordning mat till Nate. Han är inne i någon tillväxtfas och gråter och skriker mellan måltiderna så jag har försökt få till lite matigare snacks till stackarn, det blir ju mest samma saker eftersom han fortfarande inte får äta allt vi äter. Stackars pojk.

Men jag kom på nu att jag har några bilder kvar från vår underbara helg! Tex kan ni kanske tänka er hur fantastiskt det var att vakna upp på söndagsmorgonen och kunna ligga kvar en stund innan vi duschade och gick ner till frukosten (som var irish fry, inte min favorit. Men äggröra, bacon och toast var rätt gött sådär dagen efter en fest). Sen promenerade vi runt en liten stund och tog lite frisk luft innan vi åkte hem till barnen igen.

Så gick det inte att ladda upp några bilder. Suck. Men barnen kan vi nämna. Nämna det faktum att de hade varit glada och fina hela dagen. Vi åkte samtidigt hemifrån, vilket kändes smart i efterhand. Chloe skulle på sitt första kompis-kalas och eftersom det krockade med vigseln var deras faster snäll och körde dit Chloe. Hon hade stövlat rakt in, letat upp Harper som fyllde år och gett henne presenten innan hon sprang iväg och lekte med alla barnen. Nate satt och kollade på och rullade en boll innan dom åkte hem 2 timmar senare. Som jag nämnde somnade dom vid 19.30 och sov sen hela natten. Chloe vaknade och gick på toa men det var inte direkt konstigt. Nate hade inte gråtit en enda gång. Inte. En. Enda. Gång. Det kändes så otroligt skönt i magen när jag kom hem och barnen var varken ärrade för livet eller helt söndergråtna. Chloe tror jag inte ens hade märkt att vi varit borta.

Så skönt, att det funkade så bra. Kanske kan vi komma iväg lite oftare nu, jag och min man. Men först ska jag ta igen helgens bortavaro och gå och lägga mig med mina barn nu. God natt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats