Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Nybakat bröd

jag har verkligen fått smak på att baka eget bröd nu, men än så länge blir det inte direkt något avancerat. Jag skulle vilja göra en surdeg men alltså jag tror inte jag klarar det. Sen har jag en påse med brödkryddor i skafferiet, vad kan jag göra med dom?

Idag blev det stekpanne-bröd till mellis. Gott, men jag har lite ont i magen nu. Jag vet inte om det beror på bröder eller på något annat dock.. nåväl, Chloe tyckte det var kul att hjälpa till att kavla och picka hål med gaffeln. Hon var faktiskt riktigt duktig och jag fick en glimt av hur det kommer att vara när hon är stor nog att faktiskt hjälpa till på riktigt!

1ACE0E72-D3D7-4377-B132-5EC694AB6A49

 Nu stjälper hon ju liksom mest. Men snart är hon stor nog att faktiskt inte bara stöka till och ställa till med bus. För busigt är det idag, från 05.20 när hon vaknade till.. jag säger till när hon slutat. Jag ska försöka ta oss ut och springa av oss lite men det regnar så mycket att vi numera har en sjö i trädgården så det blir nog inte så. Kanske bygger vi en hinderbana i lekrummet igen så hon får springa lite.

Men nu har Nate somnat så nu ska jag laga lunch!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats