Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

nytt i vardagsrummet

Förra helgen var vi på IKEA, och förutom en ny matta (som jag trodde jag visat bild på redan men tydligen inte) så köpte jag också en hylla att sätta upp i vardagsrummet. Nästa inköp är nya gardiner (eftersom fönsterna är så dåligt isolerade här behöver vi tjocka gardiner har jag upptäckt), men sen är det mer eller mindre färdigt i vardagsrummet. Jag är så nöjd (okej jag ljög förresten, vi behöver ett nytt tv-bord och något som fångar in alla sladdar. Speciellt med tanke på att det kommer krypa omkring en kotte här om mindre än ett år)! Jag kommer köpa lite fler ramar i sinom tid och framkalla bilder, det behövs mer foton i vårt hem, men ett rum är mer eller mindre färdigt!

Och igen: Jag ÄLSKAR mina nya dalahäst-kuddar!

Nya mattan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats