Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Onsdag morgon.

Ett god morgon inlägg! Live! Ciaran börjar inte förrän 12 idag så vi är hela familjen hemma vilket såklart underlättar. Chloe ska inte till förskolan idag heller, vi ska nämligen till BVC på 3,5-års kontroll! Så vi har stökat runt här hemma och jag har googlat vegetariska recept för mina vegetariska veckor – känns svårt men spännande! Om ni har några fantastiska vegetariska recept får ni jättegärna tipsa mig.

Så det är statusen just nu. Barnen bygger torn och jag dricker kaffe, eftersom jag som sagt hoppar över frukosten och inte äter förrän lunch. Kaffe, vatten och te räcker verkligen för mig fram tills dess! Och som sagt, konstigt nog, så har jag mer tålamod och energi än förut. Vilket är mystiskt eftersom jag vanligtvis varit otroligt lättretad när jag inte fått i mig mat. Det kan väl inte bara vara inställningen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

  Om du äter halloumi kan jag tipsa om min egen favorit :).
  Färskpasta (bandspagetti) (helst men funkar med vanlig) .
  1 burk créme frisché
  1 burk (eller ost) blue cheese
  2 halloumi .

  (Det tar jag får 2-3 personer så lägg på mera eftersom ni är fler).

  Koka pastan, Stek halloumin lite lätt, häll i C-F och blue-Cheesen tillsammans med halloumin. Låt det puttra en stund. Häll över pastan :). Det blir galet gott, brukar kalla det för kladdpasta här hemma :D.

stats