Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

På bättringsvägen tack och lov

Chloe vaknade upp som ett mindre åskmoln och jag fick henne Tillslut att somna efter frukost och några timmars gnäll. Jag mår mycket bättre idag men ska fortsätta att kurera mig så jag blir helt frisk inför morgondagen då vi ska köra till Sveg. Jag ska försöka krångla mig ur lillpigans fasta grepp och ta en dusch. Solen skiner även idag så när hon vaknar tänker jag minnsan ta en promenad. Man får passa på medan solen skiner! Vädret här i fjällen är verkligen som vädret på Irland. Jag brukar bli irriterad när det är finare väder i Sverige än i Irland, men så kommer jag på att det är i Stockholm och i södra Sverige solen skiner och det är varmt. Mitt Sverige, där jag kommer ifrån, är lika kallt och regnigt som i Irland.

 

Nu ska jag ta en dusch och hoppas på att Chloe sover en ordentlig stund så jag hinner göra mig iordning och fixa lite inför imorgon. Vi åker som sagt vidare till Sveg och sen till Mittådalen på torsdag. I helgen ska vi ha släktträff på Renhuvud-sidan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats