Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

På dagsutflykt till Adare –

Så var helgen slut och allt det roliga med den. Inte riktigt kanske, men vi har haft en härlig helg helt enkelt. Vi har haft sol och varmt och har sett varandra och varit tillsammans på riktigt. Igår åkte vi som sagt till Adare och dagen blev lite upp och ner med mat och sömn men vi fick umgås med människor som vi har i våra hjärtan och det händer inte varje dag. Så det fick bli en sån kväll där vi gick och la oss alla tre i stor-sängen och somnade vid 21.30. Nate först, sen jag och Chloe en stund efter. Vi kollade faktiskt på ett avsnitt av Babar innan vi bäddade ner oss på varsin sida om Nate. Det är så skönt att han är större nu och inte lika ömtålig. Jag törs ha båda barnen bredvid varandra i sängen nu, vilket är skönt.

I alla fall var Adare lika fint som vanligt och solen sken så folk hade gått man ur huse dagen till ära.

Nu åker dock Sonya och Rasmus hem igen. Vanessa stannar några dagar till, men dom andra åker. Det känns så tråkigt, jag hann konstigt nog vänja mig vid att ha dom här igen. Dom är så väldigt mycket Irland för mig och dom ska ju bo här hos mig! Käraste Vovo och Sonya.

Chloe har älskat att få hänga med “nonna-nasus å Vovo”. Lilla pigan vad hon har charmat många människor under sina 3 år.

Nu: kaffe! Idag ska vi bara ta det lugnt här hemma. Nate håller nog på att få tänder och jag orkar inte ta bilen någonstans idag. Om inte vädret slår till och blir lika fint som igår dvs. Då får vi passa på!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats