Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Pannkakor utan vete, mjölk, soja, nötter, banan… ja utan allt!

Imorse fick jag sova till 8.00, ja med uppvak kl 6.00 och 7.00 såklart men ändå relativt utvilad idag. Det känns som att Nate inte väckt mig så ofta inatt.

Så när vi klev upp blev det en rajd med dammsugaren (kan man önska sig en sladdlös dammsugare med riktigt tryck i när man fyller 30 eller är det bara tragiskt?) och sen ställde jag mig och gjorde pannkakor! Jag hittade ett recept på Nillas Kitchen som jag provade och det blev riktigt goda pannkakor!

2.5dl glutenfri mjölmix (i receptet stod det durramjöl men det hade jag inte så jag tog det glutenfria mjölet jag hade helt enkelt)

1.5tsk psylliumhusk (tydligen hemligheten bakom att baks glutenfritt)

1 tsk bakpulver

1 nypa salt

2 tsk agavesirap eller honung (eller sirap antar jag ta det du har hemma vetja)

3 dl havremjölk

Blanda allt torrt, vispa sedan ner vätskan. Låt svälla 10min, stek! Ät! Var lycklig!

Jag blev glad och Chloe tyckte också om dom. Jag åt dom faktiskt bara som dom var, rakt upp och ner. Dom var tillräckligt goda för det! Äntligen börjar jag hitta i den här konstiga dieten som jag har satt mig på.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats