Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Prinsessträff i fjällen

Hej! Jag vet jag har inte uppdaterar på länge länge, men jag har faktiskt tillåtit mig själv att ta semester i år! Det är svårt att liksom försvara att jag är på semester när “jag ju alltid är hemma med barnen” men det är sån skillnad på att vara hemma med alla rutiner och på att vara i Sverige med familjen och sova i husvagn och äta lite för mycket glass. Jag vill också ha semester, och i år är den 13 veckor lång! Woooo!

I alla fall har jag och barnen först och främst träffat Kronprinsessan Victoria och Prinsessan Sofia! Så troligt härlig dag vid njupeskär, dit kommer vi definitivt åka tillbaka. I alla fall var det min pappa och hans fru Helena (eller deras företag Renbiten) som fick uppdraget att laga lunch till prinsessorna (och alla andra gäster) under Victorias sista landskapsvandring. Dom var så otroligt duktiga och vi hade som sagt en jättehärlig dag! Barnen fick leka i skogen (med en av mina gamla skolkompisars två barn), vi fick god mat och kaffe och jag fick tom tillfälle att prata (och krama!) båda prinsessorna! Sofia kommer ju från Älvdalen så vi har en hel del gemensamma bekanta och våra barn är ju i nästan samma ålder så vi hade en hel del att prata om! Trevliga prinsessor! Dom tog sig verkligen tid att prata med både mig och barnen och de flesta som var där. Genuint intresserade och liksom, så gulliga!

Jag hade tänkt hinna skriva om helgens möhippa också men nu sover barnen och jag är på ett tight schema när det gäller mitt slöjdande. Så ni får höra om den fantastiska helgen en annan dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

    Åh så roligt :D. Tänk vad detta måste betyda mycket för dina barn i framtiden sen att kunna berätta om även om de inte minns det förmodligen :).
    Det är helt galet vackert där i Njupeskär också, även om jag när vi var dit med familjen för några år sedan blev upprörd när jag insåg att det skulle bli en till dag i värmen och uppför. Haha, jag har astma och är känslig mot värmen (trots att jag älskar värmen, men får liksom solsting). Hur som helst hade vi dagen innan gått till Städjan vilket jag trodde var ett skämt när jag frågade sonens pappa vart vi skulle gå och han pekar ut över fjället och ett STORT berg ;). Jag bara “HAHA jättekul”, och han “MEN det är sant”. Ingen i sällskapet trodde jag skulle följa med inklusive mig själv. Jag kom dock dit 😉

stats