Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Promenad, krönika och gnällig bebis

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Idag är lillpigan rätt gnällig, och var även hela natten, så vi har bara varit hemma idag. En liten promenad blev det, mest för att vi har en hund som behöver komma ut. Chloe fick sitta vänd utåt i bärselen för första gången och älskade det, hon är nyfiken vår flicka! Annars försöker jag tvätta och städa (och måla om en bokhylla – mitt i allt) för på tisdag morgon flyger vi till Frankfurt! Det ska bli så himla kul med semester i min favoritstad.

Jag har den här veckan även varit gästanvändare på Mitt Sapmi’s instagramkonto, och idag valde jag att dela min krönika jag skrev för ett halvår sedan. En krönika om identitet och hur jag hoppas kunna skapa ett tillräckligt starkt hjärta för min lilla sameflicka. Här kan ni läsa krönikan igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats