Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Pyssel och sånt.

Jag och Lillpigan had haft en fin morgon. Vi vaknade redan vid 7 (ja det är tidigt hos oss) och sen har vi bara myst här hemma. Ätit frukost länge, skypat med våra aahkah hemma i Mittådalen, pysslat, målat och byggt med lego. Nu sover Chloe så jag äter lunch i lugn och ro och lyssnar på ljudbok en stund innan det är dags att väcka henne igen. Sover hon längre än 13.00 så är det ännu omöjligare att få henne att sova på kvällen.

 

Vi pysslade förövrigt ett memory nu på förmiddagen. Jag målade bilder som vi sen laminerade (med strykjärn, funkade hur bra som helst. Kommer förmodligen laminera allt som går att laminera framöver) och sen har vi lagt blomma på blomma och hjärta på hjärta. Hon är ju alldeles för liten för ett riktigt memory, men att plocka med bilder och peka och säga vad det är var roligt! Tips för andra föräldrar som får idé-torka ibland. Ni får gärna tipsa om andra saker vi kan göra, jag och mitt lilla hemmabarn! 

 

I eftermiddag tror jag vi ska ta en kort promenad så vår hund får röra lite på sig sen kanske vi åker till ett köpcentrum och kollar på present till mannen i familjen som fyller år nästa helg. Och leker lite i en lekpark som finns där. Det blir nog bra.

 

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats