Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Pyssel: påsk-harar

I två dagar har jag lovat Chloe att vi ska pyssla något med alla toarullar och de färgade arken jag har köpt. Det har aldrig passat, men jag har insett att det inte längre funkar att säga “vi får göra det sen” utan nu krävs det att jag förklarar exakt när, om hon inte ska tjata hål i öronen på mig. Sen minns hon det såklart och idag tor jag mig äntligen tid att dra fram pysslet. Jag frågade på Instagram vad vi kunde göra och fick massa svar! Det blev tillslut små påsk-harar!

Vi passade på att göra dom medan Nate låg och sov ute i vagnen. Det är lättare att pyssla utan Lill-marodören helt enkelt.

Vad är ert favorit-go-to-pyssel? Säg inte trolldeg bara, det är typ det enda vi gör om vi pysslar här hemma..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Yvonne

    När vi hade barngrupp med pyssel varje vecka letade vi inspiration på skapligtenkelt. Se. Pysslade mycket med toarullar och papperstallrikar. Papperstallrikar kan man göra massa med.

stats