Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Pysselstund med stora barnet.

Äntligen somnade Nate och sov i två timmar så jag och Chloe kunde pyssla och laga mat och göra mer granola och bara göra store-barn-saker en stund. Det är så sällan vi får till dom stunderna nu. Jag hinner liksom inte med att göra så mycket mer än att hålla barnen vid liv. Men nu börjar det lätta och Nate fick till och med sitta med en stund när han vaknade mitt i pysslet.

DSC_0226 DSC_0228

Så härlig stund. Jag måste köpa mer pysselsaker och göra en ordentlig pyssellåda!

Nu sover båda barnen och jag tänkte bara ta det lugnt ikväll. Sätta på något på tvn, göra mackor och te och scrolla instagram. Igår kollae jag på The Danish Girl och den var så bra! Jag rekomenderar den verkligen! Men ikväll blir det något mer hjärndött på TLC.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats