Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Så så så trött. Godnatt.

Jag har alla bilder på kameran och den ligger på nedervåningen. Jag har duschat och tänker krypa ner bredvid min snarkande son så fort jag har skrivit klart det här inlägget. Jag är trött och nu är äntligen Ciaran ledig några dagar och kan ta Chloe på nätterna och morgonen. Vid 5.00/5.30 har hon nämligen tyckt att det är morgon och då väcker hon Nate i all uppståndelse och så är dagen igång. Inatt har jag bara ett barn att ta hand om, och jag hoppas jag får skrapa ihop nån mer timme än de senaste nätterna. Jag är nämligen otroligt, väldigt jättetrött. Men det sa jag redan. Vi har också varit på vandring i en skog vid en sjö idag och kom hem rätt sent, så jag är mör i kroppen och trött trött trött.

Men som sagt, det har jag ju redan sagt. Ni får se bilderna från kvällens promenad imorgon, det var väldigt vackert där och Chloe stretade på hur länge som helst! Vid sådana tillfällen är hennes energi helt perfekt. Tur vi ofta är på långa skogsvandringar!

Det sista var ironi. Jag är helt i chock över hur hon inte kan ta det lugnt en enda sekund någon gång. Det gör mig också trött. Men nog pratat om det, nu ska här sovas.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats