Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Saker jag har gjort idag:

 • Gått på promenad – i solen!
 • Dammsugit
 • byggt tågbana
 • postat brev
 • ammat
 • spelat Scrabble
 • lagat vegetarisk gratäng.
 • tagit emot paket (se bild)
 • Sövt tvååring, med stor success!
 • Kollat på lyxfällan
 • ätit chokladbollar

ja en rätt produktiv dag ändå. Mest på slutet när jag nattade Chloe och hon somnade utan ett enda pip! Jag känner verkligen att vi kommit en lång väg redan nu. Barnet som vägrade somna om inte hon fick ligga invirad i mitt hår somnar nu själv i sin säng utan stök och bök. Det är nästan så jag blir ledsen för HUR STOR hon blivit. Men mest glad! Haha. Nu ska vi bara få till nätterna (i förrgår var hon vaken mellan 00.30-03.00 och inatt smög hon in och la sig bredvid mig utan att jag vaknade. Haha) och sen få in en sån stenhård rutin att även henne far kan få natta henne. Men en sak i taget, det är ju massa nytt redan för lillpigan (vilket märks dagtid när hon ogärna vill vara i ett annat rum än jag är).

 

B5A6F07A-C70C-45A9-B076-D9C7B93DD42F

Mitt nya mobilskal från iDeal of Sweden. Äntligen hittade jag ett sådant som man kan liksom ”klicka i” och ta ut själva mobil-delen och sen lägga i den när man ska iväg. Nu ska jag bara hålla mig från att beställa massa mer skal.. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats