Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Saker sen sist.

  • Vi har varit i Dublin! Mest för att ordna samordningsnummer åt Nate på konsulatet men också för att åka till Ikea. Herre vad vi shoppade loss. Bästa var dock att vi verkligen fick med oss allt på vår lista, jag ville nämligen ge upp när 90% var avklarat men Ciaran tvingade mig gå tillbaka och välja ut ett skåp vi ska ha allt pyssel i. Tack och lov att han gjorde det.

Förövrigt var det en sån perfekt dag. Alla var glada och ingen bråkade och allt bara klaffade. Det var exakt vad vi behövde. Sen är ju Ikea rena rama paradiset för barn med lekrum i varje hörn. Torsdag eftermiddag var det även inte så mycket folk där vilket ju var perfekt för oss.

  • Jag har varit rätt deprimerad. Det är absolut pga vädret och för att jag varit instängd i huset pga sjukdom de senaste veckorna. Fy tusan vad jag var nere, sjukt o-kul? Har aldrig känt sådär. Men efter trippen till Dublin när jag fick familjetid och roligt och sol så kändes allt lite bättre.
    Chloe har fått höstlov! Peppen på det! Vi ska inte göra något särskilt men det känns så skönt att bara vara lediga en vecka.
    Marika har bokat flygbiljetter hit! WOOOO! Hon kommer i början av december och stannar 9 dagar! Lyxen!
    Vi (jag) har också skruvat en del Ikea-paket alltså. Jag är inte färdig än dock eftersom en säng inte gick att sätta ihop pga produktfel och ett skåp inte hunnits med men snart kommer bilder! Här är en teaser på chloes säng, det blev så mycket mysigare i deras sovrum. Nu ska det bara målas och skruvas upp hyllor och tavlor.

  • Starbucks kaffe. Till kaffemaskinen alltså. Det sätter guldkant på livet och jagar bort ångesten en aning. Kämpa. Snart blir det ljusare (öh. Om ca 6 månader. HA! K U L !) Tar tacksamt emot tips på hur man ska ta sig genom höst-ångesten. Puss!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats