Save the date... | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Save the date…

Jag har just försökt påta ihop något slags save-the-date till bröllopet. Det är ju hur nervöst som helst att trycka på send! Hur ska det inte då bli när själva inbjudan ska ut liksom! Så ikväll har jag skrivit och pillat och lagt till och suddat ut och ätit fruktsallad i ett försök att inte hetsäta glass och snart, snart, snart är det klart. Eller ja, en sak är klart. Men det är i alla fall en sak mindre på listan som bara växer och blir längre och längre. Ja vi har bestämt att försöka hålla nere kostnaderna så mycket det bara går och att skicka ut save-the-date via mejl känns som ett ypperligt sätt att spara in 1000kr i porto! Jag återkommer med vad vi mer kommer att göra själva eller strunta i för att hålla kostnaderna nere. Vi vill nämligen hellre bjuda de vi verkligen vill ha där än att köpa blommor för 5000 -till exempel.

däremellan har jag kollat på the Walking Dead och förundrats över att jag sen jag fick barn är väldigt mycket mer känslig när det kommer till att se folk dö på film. Är det någon som känner igen sig där?

Nu ska ja krypa ner hos min lilla gosboll och hoppas på att slippa discot som verkar hålla på mellan 01.30-05.00 på nätterna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats