Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Scrap book evening

Så kom kvällen, med granola och korv i soffan framför Dora Utforskaren. Sen tillsammans i stora sängen, små händer på mina kinder. Fötter som trampar på min mage.

Resten av kvällen har jag spenderat i soffan. Jag har äntligen beställt ett album som ska bli vårt bröllopsalbum. I förrgår fick jag hem alla bilder jag valt ut och ikväll satte jag mig för att räkna ut hur mycket jag får plats med. Jag ska in med restprogram och inbjudan och annat också, så tillslut tvingades jag välja bort 80 bilder. Ju mer vin jag drack desto bättre gick det! Skoja. Men nu är det påbörjat, det ska bli skönt att få ett ordentligt album från den roligaste dagen i mitt liv.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats