Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Sen sist. Väder och my little pony.

  • Vädret är tillbaka till regn och kyla men det känns ändå mer okej nu när vi har fått en liten hint om vad som komma skall. Vi har liksom fått hopp om livet, och solen skiner genom molnen oftare och idag beställde vi jalusier till köksfönstret. Visst, det vetter mot baksidan där vi har en mur men när det inte är löv i buskarna och träden så kan man se in om man går förbi utanför. Mest är jag rädd, efter att ha plöjt genom vartenda avsnitt av Spöktimmen-podden, att det ska stå nån galning i trädgården på kvällarna. Då är det skönt att ha en hund.
  • Fett, är något jag försöker få in i barnens diet nu. Chloe klagar på att hon är trött h e l a tiden, och jag tänkte att hon kanske är inne i någon växt-spurt och behöver ännu mer mat. Vi får se om det hjälper med avokado och salami och fet yoghurt. Har ni några frukost-tips så vi tar oss bort från Weetabix- och mjölk så tar jag tacksamt emot!
  • Semestern närmar sig snabbare än man kan tro och jag har börjat spåna på hur veckorna i Sverige kommer att se ut. Vi kommet att vara i Sverige nästan TRETTON veckor, men ändå känns det som att dom redan är uppbokade?

Men först har vi en fyraåring att fira! Nästa helg ska vi ha my little pony – kalas här hemma. Jessica (och nu även Chloe) tycker att jag kan göra en sån här tårta:

Jag måste nog börja planera det här kalaset redan imorgon. Jag är alldeles för chill för att vara någon som har bjudit hem folk för ett my little pony – kalas där det förväntas tårta och snacks och goodie-bags (jag har förstått det så att barn får sådana på kalas i det här landet. Konstig grej ändå, gå på kalas och presenter? Nå, goodie bags it is).

Återkommer med det. Fick lite panik nu så jag ska göra lite avslappnings-yoga och sen gå och lägga mig. Jag är så oerhört trött nu för tiden? Trots att barnen sovit till 8.00 de senaste dagarna. Det här med sommartid visade sig vara fantastiskt! Vem kunde ana!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats