Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Shopping! 

Igår följde jag och chloethron5000 (som C kallar henne) med in till stan när C skulle till rätten. Chloe sov hela tiden vilket gjorde att jag kunde shoppa i lugn och ro. Jag var ute efter ett par snygga, sköna skor som inte är gympadojor. Jag går relativt mycket och det känns i fötterna att jag fortfarande bär på en hel del extrakilon (plus ofta 4,5kg bebis). Så ett par bra skor var precis vad jag behövde. 

Det blev ett par Stan Smith, snygga och sköna som tusan. Jag kommer fortfarande ha mina gympadojor när jag är ute på promenad men nu behöver jag inte ha gympaskor även när jag ska in till stan. 

  
Förutom det var det massa rea och jag blev glad när den billigaste tröjan satt bäst. Och när jag råkade hitta en kofta hängande helt för sig själv i rätt storlek! Jag har letat efter en länge men de jag hittat har alltid varit så dyra. Denna kostade bara 22€ på rean! 

  
 
Det är lite roligare att shoppa nu när jag kommit på hur jag kan köpa amningsvänliga kläder. Ett billigt stretchigt linne från Penneys är perfekt under lösa toppar (som då går att lyfta på) eller en kofta. Det enda som fortfarande är svårt att hitta är klänningar! Men med det här skitvädret gör det ju ingenting.. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats