Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Slutet på helgen.

Söndag.

Chloe sov prick hela natten i sin säng och kom in till mig 6.30. Jag kan räkna de gånger som det har hänt på mina båda händer så jag blev överlycklig när jag insåg vad som hade hänt. Nate däremot vägrade nappflaskan jag försökte pracka på honom inatt så efter en kort stund fick han amma eftersom jag inte ville att han skulle väcka Chloe. Ikväll kommer Ciaran tillbaka så då kan jag göra en kraftansträngning utan att behöva tänka på att jag också måste ta hand om Chloe utifall hon vaknar.

Nate sover ute i vagnen (han brukar vara vaken 2.5h och sen sova 1-1.5h på dagarna, i vagnen) och Chloe kollar på barn-tv så jag tänkte lägga upp lite bilder från våra sista dagar i Sverige. Vi åkte ju till Storsätern och barnens aajja (morfar) den sista veckan istället för till Stockholm som var ursprungsplanen. Nate fick nämligen tredagarsfeber och då kunde vi ju inte åka någonstans. Så vi stannade hemma hos Aehtjie och svettades i värmen istället.

Kusin Tyra var också på sommarlov hos mormor och aajja! Det skiljer 1 år mellan henne och Chloe och de lekte.. halvbra tillsammans. Haha. Det blir nog bättre när Chloe blir lite äldre och nu när Tyra ska få en lillebror och lär sig hur det är att hänga med yngre barn. 

Det bästa med att vi var i Storsätern var att vi fick hänga med världens coolaste Aahka. När jag blir 83 år vill jag vara prick som hon. Fantastiska kvinna. 

Och ännu fler syskonbarn. Tex mina äldsta. <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats