Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Smoothies, en brun.

Ett av mina mål för i år var att göra en grönsakssmoothie per dag, och kanske har det inte blivit en renodlad smoothie varje dag men varje morgon gör jag en smoothie som jag oftast äter tillsammans med min granola. Den har nästan alltid banan, hallon, jordgubbar, kokos-yoghurt och apelsinjuice i sig. Sen brukar jag peta ner antingen lite broccoli eller spenat, beroende på vad jag har hemma. I förrgår stoppade jag även i lite ingefära och lite pressad citron, ja det blir lite vad vi har hemma. Men mest blir det en rosa smoothie som även Chloe tycker är hur god som helst. Förut hällde jag även i lite havregryn, men nu äter vi ju granola till den istället så då känner jag att det inte behövs.

Igår gjorde jag först en till Chloe, och sen stoppade jag ner massa spenat och ingefära och körde blendern en stund till. Kanske blev det lite mycket spenat, för den såg onekligen inte direkt aptitlig ut.

B3A6FC15-AAA6-4F77-B58C-216B060F533C

Liksom, brun. Men väldigt, väldigt god, jag lovar!

Jag älskar mina smoothies och brukar ibland göra en till mellanmål också. Jag är så glad att jag fick en sådan bra blender i födelsedagspresent förra året! Den och kaffemaskinen använder jag varje dag och kan inte tänka mig att leva utan dom!

Nu: frukost!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats