Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Sockerberoende och podcast!

Idag segar sig dagen verkligen fram. Så konstigt det där, att ena dagen kan kännas som att man knappt hinner kliva ur sängen förrän det är dags att gå och sova igen, medan andra dagar aldrig tar slut. I alla fall så har jag hunnit andas lite mer idag än igår i alla fall. Jag och Nate har precis varit och handlat. Han somnade i bilen påväg hem så jag passar på att ta fram datorn en stund medan de andra två badar. Jag tänkte föra över lite bilder från kameran (tex Nates 4-månadersfoton) och sen tänkte jag försöka lista ut hur tusan man spelar in samtal via Skype. Jag och åabpa ska dra igång en podcast, och då måste vi i alla fall kunna spela in våra samtal. Det blir en ganska tråkig podcast annars!

Nu har jag sörplat i mig ännu en kopp kaffe och försöker tappert avstå från att äta godis. Ja, ni läste rätt. Det börjar gå överstyr med sockerintaget så jag måste dra ner på det med råge. Så blendern går varm och så även kaffemaskinen! Kanske osmart att dra i sig massa kaffe istället för godis men en sak i taget.

DSC_0851

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats