Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Sommar och sol och 28 grader

Idag har himlen varit knallblå och när Chloe sov middag (i tre timmar) satt jag på baksidan i min nya bikini och svettades. 

Så. Himla. Skönt. 
När Chloesan vaknade var jag så full av energi att det knappt fanns någon hejd. Vi tog en lång promenad (och fångade Pokémon. Såklart), pratade med Marika och handlade. Hela eftermiddagen och kvällen var sådär sommarlovs-aktig och vi var ute sent och kastade tennisbollar till Jack. Efter ett bad och lite gröt somnade lillpigan som en stock och jag satte snabbt på en diskmaskin och parkerade sen i soffan med resterna av min b&j. Ciaran kom hem tidigt från jobbet så jag fick sällskap också. 
Det är såna här dagar som man får tänka tillbaka till när det spöregnar och är minusgrader. Det ska bli lika fint imorgon så vi har bestämt att vi ska åka till stranden! Yey! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats