Sömnen so far | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Sömnen so far

De senaste nätterna har lillpigan sovit prick 6 timmar varje natt (jag lär väl ångra att jag skrev detta så tidigt som ikväll..) och jag är så lycklig att jag får 6 timmars sammanhängande sömn om natten. Imorse var vi upp kl 5.30 och när hon somnade om vid 8.30 gick jag upp och bytte skift med C som fick gå ner och lägga sig på soffan med skruttan som somnat i babynestet. Jag vaknade 4 timmar senare och nu måste jag nästan väcka henne så hon får äta (läs: så jag får amma).

DSC_1707

Jag vet att detta kan ändras snabbt så jag njuter så länge jag kan av min snälla dotter!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats