Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Söndag och sånt.

67B9D21D-CDE7-43FF-A3F5-906DA8CF010DIdag har varit en riktig söndag. Frukost i pyjamas, massa kaffe, veckoshopping lek och serier och glass när barnen somnat. Jag tillät oss tom en vilostund med mer tv än vanligen för Chloe eftersom Nate somnade på mig och jag inte hade hjärta att flytta på honom. Lilla pojken som bara får hänga med. Men, som blir överrösta med pussar och kramar – tom när han sover och tjidtjien försöker få Chloe att INTE väcka honom med pussar och för hårda kramar (ja jag får väl igen sen jag var liten och lika kär i min lillebror som Chloe är..). Jag har också pratat med en kär vän som påminde mig om att kanske är jag helt själv här, men jag har en hög med fina vänner på andra ställen i världen. Fina, smarta, roliga och bästa vänner som jag saknar så det nästan gör ont ibland. Tack för samtalet Madeleine. Jag behövde det.

 

Nu är det natt igen och jag har lite ångest över hur den kommer vara. Gårdagen var fin, ett uppvak från Chloes sida med snabb omsövning! Men jag har ju också en bebis. Ja, kanske får jag sova nästa år. Om jag har tur! Jag lyssnar iaf på en bra bok, så det är det enda positiva på nätterna. Brybyggarna av Jan Guillou. Jag lovar – jättebra!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kamilla Spahn Lundgren

  Hej! Jag känner igen det där med tråkiga mammor som inte pratar med en på den öppna förskolan. Råkade precis ut för samma sak här i Tyskland / Rodgau när jag gick på en barn/mamma grupp och jag sa hej och INGEN ens hälsade….. Nej, ingen mening att fortsätta med det. Men det brukar lösa sig förr eller senare. Jag började på ett gym och de hade även barnpassning och där träffade jag en del jättetrevliga mammor. (Det är nu 20 år sen och en av dem är en av mina bästa kompisar nu). Så deppa inte ihop även om det är trist ibland…. Sköt om er! KRAM Kamillla

  1. Angelica
   Angelica

   Åh eller hur, så tråkigt! Men nej jag ska int ege upp. Plötsligt har jag nog en vän eller två jag också! 🙂 tack för peppen!

stats