Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Söndag och smoothies

God dag! Idag är det en riktig söndag här hemma med pyjamas och film och kaffe och massa gos hela morgonen. Det spöregnar så att gå ut är inte jättelockande. Igår sken solen dock så vi provkörde nya ståbrädan in till centrum där vi tänkte försöka få syn på tomten. Dock var kön flera mil lång (nåja) så vi nöjde oss med att strosa runt och titta på folk. Vi får hälsa på tomten en annan dag, jag tror han är i köpcentret varje helg nu fram till jul så vi hinner nog. I år tror jag Chloe kan förstå julen på ett helt annat sätt också. Vi såg en sovande tomte i gallerian i fredags och nu säger hon att tomten sover så fort han kommer på tal. Det ska bli kul att se hennes reaktion när hon får träffa tomten i år!

 

Nu håller jag på att lägga Nate, som har fått sin andra tand (därav skriket och bökandet på kvällarna)! Jag tror jag ska blunda en stund jag också. Det är det fina med att amma – jag kan smita iväg och låtsas maraton-amma om jag vill ha en liten paus. Hehe.

B0112760-397B-4E2D-BF75-5CAAC74DEEA7

Imorse gjorde vi smoothies – igen! Den är så jäkla bra min nya blender! Jag har fastnat lite i banan/bär-träsket men börjar komma ur det med spenat och avokado och ingefära. Nästa steg är att hitta nåt gott recept med morot i! Det får vi prova i eftermiddag kanske. Smoothie är nämligen även ett perfekt sätt att får Chloe grönsaker – hon älskar smoothies! Jag gjorde en med avokado, banan och apelsinjuice och hon slukade den i ett huj. Tack för recept-tipset Madde! Jag kom på efter en klunk att jag. Ju inte tål avokado.. sämsta allergikern nånsin.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tobbe

    Råkade trilla in här av en slump, och såg det här inlägget… Fick mig att tänka på detta: http://cleaneatingbyannika.se/smoothie-med-morot-kanel-och-ingefara/

    Bjöd barnen på den härom dagen, men de tyckte det var väldigt starkt. Så börja med 1 tsk kanel och ½ tsk ingefära. Är man van vid att bara dricka söta smoothies (t ex med banan eller fruktjuice i) så är den inte lika “god” som vanligt kanske. Så jag skulle rekommendera att ha i en banan också i så fall. Eller lite honung. Eller vad man nu gillar att söta med 🙂

stats