Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Sovmorgon och böcker. 

Idag fick jag sovmorgon och alltså det behövde jag verkligen. Chloe håller på att få tänder så det är inte en dans på rosor just nu. Som tur är kunde Ciaran ta henne på morgonen och jag fick sova två timmar till. Jag kan inte tänka mig hur det är att vara ensamstående ibland, det är tufft nog att vara två emellanåt så att vara helt ensam måste vara jobbigt. Nåväl, det är ju värt det så egentligen är det ju så enkelt.

 
Solen sken även en stund nu på förmiddagen så medan Chloe sov satte jag mig ute med en kopp kaffe och boken vi läser i min bok-klubb just nu. Elena Ferrantes Min Fantastiska Väninna. Vi turas om att välja bok och får sedan en månad på oss att läsa den. I vanliga fall läser jag snabbt men jag har inte kommit in ordentligt i den här boken så det går segt. Det som är bra med att ha en deadline är att jag tvingar mig själv att läsa när jag får tid över istället för att göra annat. Jag gillar ju att läsa och ju mer jag läser desto fler böcker blir det. Det är svårt att ta sig tid till något så enkelt som en bok, men det är viktigt för mig att läsa böcker så det är bra att ha en bok-klubb. Även om den sker i en chat så får det mig att lösa böcker jag inte annars hade läst. Och hittills har det varit bra böcker! Jag sa ju även att jag skulle läsa en bok i månaden i år och alltså landa på 12 böcker, så det är bara att läsa på! Hittills är jag uppe i 9 böcker, detta blir nummer 10. I mars och april hade jag ett flow och läste tre böcker de månaderna så jag ligger bra till!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats